2024-25 Güz Dönemi KIM101EL General Chemistry Lab Hk. / About 2024-25 Fall Term General Chemistry Lab

by Zeynep Kalaycıoğlu | Eyl 24, 2024
Değerli öğrencilerimiz, KIM101EL kodlu Genel Kimya Laboratuvar dersi 14-18 Ekim haftası başlayacaktır. Hepinize başarılı bir dönem dileriz. Laboratuvar takvimine ulaşmak için tıklayınız.
Değerli öğrencilerimiz, 

KIM101EL
 kodlu Genel Kimya Laboratuvar dersi 14-18 Ekim haftası başlayacaktır. Hepinize başarılı bir dönem dileriz.
Laboratuvar takvimine ulaşmak için tıklayınız

Güncel duyurular için kimya web sayfasını ve kimya web sayfasının içinde yer alan KIM101EL havuz sayfasını (https://kimya.itu.edu.tr/kimya-havuz/kim-101el) takip edin.

Dear students,

General Chemistry Laboratory course coded KIM101EL will start the week of October 14-18. We wish you all a successful term.
Click to access the laboratory calendar.

For current announcements, follow the chemistry web page and the KIM101EL pool page (https://kimya.itu.edu.tr/kimya-havuz/kim-101el) located within the chemistry web page.

İTÜ Kimya Bölümü

feb

İTÜ Kimya bölümü 1982 yılında kurulmuştur ve ülkemizin önde gelen kimya bölümlerinden birisidir. Kimya Lisans programının amacı, öğrencileri Kimya alanında hem sanayi hem de akademik olarak en iyi şekilde yetiştirmektir. Kimya bölümüne girmek ve bu alanda çalışmak isteyen bir kimse fen bilimlerine ilgi duymalı, bilimsel çalışmalara meraklı olmalıdır. Lisans programında ilk yıl, fizik, matematik gibi temel fen bilimleri dersleri okutulur. Daha sonraki yıllarda, analitik kimya organik kimya, fiziko kimya, anorganik kimya gibi dersler verilir.