Oryantasyon Duyurusu

by Zeynep Kalaycıoğlu | Eyl 25, 2023
Değerli öğrencilerimiz, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında ilk defa ders alacak Kimya Bölümü öğrencileri ile 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar yarıyılında ilk kez ders alan düzensiz (irregular) öğrenciler için Akademik Takvimde belirtilen 4 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 15:30’da FEB-D-104 dersliğinde Kimya Bölüm Başkan ve Yardımcılarının da katılımı ile "Akademik Oryantasyon" yapılacaktır. Kimya Bölüm Başkanlığı
Değerli öğrencilerimiz,

2023-2024  Eğitim-Öğretim  Yılı  Güz  Yarıyılında  ilk  defa  ders  alacak  Kimya Bölümü öğrencileri  ile  2022-2023 Eğitim  Öğretim  Yılı  Bahar  yarıyılında  ilk  kez  ders  alan  düzensiz  (irregular)  öğrenciler  için  Akademik Takvimde  belirtilen  4  Ekim  2023  Çarşamba  günü  saat  15:30’da  FEB-D-104 dersliğinde Kimya Bölüm  Başkan  ve Yardımcılarının  da katılımı  ile "Akademik  Oryantasyon"  yapılacaktır.

Kimya Bölüm Başkanlığı

İTÜ Kimya Bölümü

feb

İTÜ Kimya bölümü 1982 yılında kurulmuştur ve ülkemizin önde gelen kimya bölümlerinden birisidir. Kimya Lisans programının amacı, öğrencileri Kimya alanında hem sanayi hem de akademik olarak en iyi şekilde yetiştirmektir. Kimya bölümüne girmek ve bu alanda çalışmak isteyen bir kimse fen bilimlerine ilgi duymalı, bilimsel çalışmalara meraklı olmalıdır. Lisans programında ilk yıl, fizik, matematik gibi temel fen bilimleri dersleri okutulur. Daha sonraki yıllarda, analitik kimya organik kimya, fiziko kimya, anorganik kimya gibi dersler verilir.